Turcia: Zeci de soldați sunt ținuți dezbrăcați și legați, ca urmare a tentativei de lovitură de stat. Unul dintre ei a fost a fost decapitat – FOTO, VIDEO

Zeci de soldați ar fi ținuți dezbrăcați și legați, după ce au fost reținuți pentru că au fost implicați în tentativa de lovitură de stat din Turcia. Aproape 6.000 de persoane au fost arestat atunci.

O fotografie cu bărbați dezbrăcați de uniforme și obligați să doarmă pe podea, fiind legați, a apărut pe internet, făcând înconjurul lumii.  Potrivit The Mirror, bărbaţii din fotografie sunt o parte din soldaţii care au fost arestaţi la Sirnak, în estul Turciei.

În urma informațiilor privind tratamentul care le este aplicat soldaților, ministrul francez de Externe, Jean-Marc Ayrault, a declarat că lovitura de stat care a eşuat în Turcia, nu îi dă preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, un „cec în alb” pentru a încălca principiile democratice.

„(Tentativă de lovitură) nu este un cec în alb pentru Erdogan. Nu trebuie să aibă loc epurări, statul de drept trebuie să funcţioneze”, a subliniat acesta.

armata turca

De asemenea, un turc ar fi fost decapitat, pe podul Bosfor din Istanbul, conform unor imagini răspândite pe internet.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *