Ultimele Știri

Tupeul de borfaș al doctorului Oprescu

oprescu

Sorin Oprescu ne confirmă în aceste zile că are un tupeu fără limite, un tupeu de borfaș de cartier. Arestul la Beciul Domnesc nu îi priește deloc doctorului Oprescu, pur și simplu l-au lovit toate bolile posibile și imposibile. 

Sclavii săi de prin partide și din presă se mișcară, începură a face valuri de manipulare pentru bietul doctor muribund. Pușcăria îi boală grea. Toți penalii se îmbolnăvesc când văd cătușele. De la Năstase la Viorel, pe toți îi apucă boala când aud de pușcărie, însă doctorul Oprescu îi întrece pe toți. 

Sorin Oprescu ca toți infractorii de prin partide s-a crezut invincibil, dar brațul lung al legii l-a ajuns din urmă și pe dânsul. Mita era obișnuință, ceva normal pentru domnul doctor, potrivit denunțurilor de la DNA. Oprescu avea o pasiune pentru șpagă, nu putea să se abțină. Poate mulți se întreabă cum a fost atât de prost să ia șpagă când toți colegii erau deja în spatele gratiilor. 

Cu toate mișcările sale, bolile și linșajul mediatic lansat de sclavii din mass-media la adresa judecătorilor și procurorilor, Oprescu rămâne la Beciul Domnesc. Curtea de Apel București l-a anunțat că îi respinge contestația la mandatul de arest preventiv, așa că rămâne, în continuare, arestat. Decizia e definitivă. Unde-i lege nu-i tocmeală doctore… cum  spune o vorbă din popor.

Oprescu are tupeu, un tupeu fără limite și asta se trage din familie

”Oprescu făcea parte în anii ’80 din gaşca de beizadele ale liderilor PCR condusă de fiul dictatorului Nicu Ceauşescu, Serghei Mizil şi alţii. În acest anturaj se învârtea şi Adrian Năstase, iubitul de atunci al Danei Miculescu, fiica lui Angelo Miculescu, ministrul Agriculturii ceauşiste. Sorin Oprescu este fiu de general de Securitate iar familia sa de origine evreiască a fost beneficiara prosperă a venirii la putere a partidului Comunist după 1948.

După Revoluţie Sorin Oprescu a devenit, la propriu, un fel de fiu (politic şi sentimental) al preşedintelui Iliescu. Acesta a vegheat asupra carierei sale zbuciumate, pentru că puţină lume ştie că Sorin Oprescu a avut o a două tinereţe după ’90 plină de femei frumoase, o viaţă mondenă pigmentată cu tot felul de bârfe. Oprescu este un noctambul notoriu, nu doarme noaptea, mergea la birou după amiază târziu.

De aceea a fost reţinut în toiul nopţii când se îndrepta spre o întâlnire. Crescut aşadar în mijlocul nomenclaturii PCR, adoptat de puterea neocomunistă a lui Iliescu, nu întâmplător singurul fiu al lui Oprescu, Mircea, a ajuns prietenul fiilor lui Adrian Năstase, în special al lui Andrei Năstase. Cum ar veni, fiii de nomenclaturişti, între ei. Andrei Năstase a devenit cu largul concurs al primăriei Capitalei deţinătorul unor restaurante de lux în Nordul Capitalei, pe terenurile primăriei evident. V-am spus toate astea ca să trag următoarea concluzie: noul sistem de putere a decis ca vechile umbre al PCR şi ale Securităţii să fie eliminate de la conducerea României.

Pentru că, trebuie să fim serioşi, Doctorul Oprescu trebuia să fie operat demult de corupţie, încă din vremea în care împărţea contracte uriaşe la spitalele Universitar şi Elias din Bucureşti. Sau pentru afacerile grele cu medicamente şi dispozitive medicale făcute prin intermediul prietenului şi asociatului său Aurel Galea. Acum când vechii securişti, păzitorii Sistemului, au trecut la pensie sau la cele veşnice a venit vremea decontului.

Cu Oprescu se termină în sfârşit un mare mit, al comunistului cu faţă umană, creat de securitate şi reasamblat de Perestroika anilor 90. Fireşte, Oprescu a sfârşit că un găinar, o mită de 25 de mii de euro pentru anturajul din care face parte primarul general este o glumă. Oamenii ăştia au învârtit miliarde de euro în ultimii 20 de ani, doar la primăria Capitalei Oprescu a rulat 8-9 miliarde de euro în cei 8 ani de mandat.”- a relatat psnews.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*