Ultimele Știri

Tulcea: Șase traficanți de ”droguri legale”, reținuți de DIICOT

legale

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 11 percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializată în operațiuni ilegale cu substanțe psihoactive. 6 persoane au fost reținute.

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. — B.T. Tulcea, au efectuat 11 percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate, specializată în operațiuni ilegale cu substanțe cu efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2016, cei în cauză ar fi vândut substanțe cu efecte psihoactive mai multor tineri din municipiul Tulcea, pe care le-ar fi achiziționat din județul Galați.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 4 plicuri cu fragmente vegetale mărunțite, aproximativ 40 de grame de fragmente de vegetale mărunțite, suspecte a fi substanțe etnobotanice, 54 de plicuri autosigilante goale, noi, precum și telefoane mobile și cartele telefonice. De asemenea, au fost ridicați peste 2.000 de lei, un pistol airsoft, susceptibil a fi deținut ilegal, precum și alte mijloace materiale de probă.

Polițiștii au pus în aplicare 9 mandate de aducere, cei depistați fiind conduși la audieri.

Față de 6 persoane s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 6 octombrie a.c., să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, polițiști din cadrul structurii de combatere a criminalității organizate din Constanța și jandarmi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*