Ultimele Știri

”Tudy” Ionescu demisionează din funcţia de viceprimar: ”Percepţiile din lumea virtuală par să aibă mai multă greutate decât realitatea”

Viceprimarul Capitalei Tudor Ionescu și-a dat demisia din această funcție, din cauza ”campaniei mediatice” declanșate împotriva lui, conform Mediafax.

Acesta susține că a luat decizia de a demisiona din funcția de viceprimar, menționând că nu crede că ”într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică, din pricina unei întâmplări din sfera intimă”.

”Văzând campania mediatică declanşată împotriva mea pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti. Am câştigat această funcţie cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât şi al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetăţenii Bucureştiului şi ţin să le mulţumesc tuturor. Ca liberal, cred atât în separarea sferei publice de cea privată, cât şi în faptul că judecata politică trebuie să aibă loc în zona politicului, luând în calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viaţă privată din trecutul meu, o greşeală, un episod ce nu a devenit cunoscut decât prin indiscreţia altora şi care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terţi, nu poate şi nu ar fi trebuit transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi măsurată numai prin rezultatele ei publice. Nu cred că într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică, din pricina unei întâmplări din sfera intimă”, a transmis Tudor Ionescu prin intermediul unui comunicat de presă.

Tudor Ionescu a subliniat că a luat această decizie pentru că nu vrea ca atacurile la persoana sa să afecteze echipa din care face parte.

 ”Renunţarea la funcţia de viceprimar nu va însemna abandonarea dorinţei mele de cetăţean care doreşte să vadă un Bucureşti mai bun pentru locuitorii săi, de tânăr român care s-a întors în patria sa România, pentru a-şi aduce modesta contribuţie la progresul ei. Voi demonstra de ceea ce sunt capabil prin proiectele pe care le voi realiza, iar cei ce doresc să mi se alăture, vor putea sa contribuie la materializarea lor”, concluzionează Tudor Ionescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*