Ultimele Știri

Tudor Chirilă îl critică pe Bănicioiu: Soarta victimelor din Colectiv a fost batjocorită pentru PR

tudor chirila

Tudor Chirilă spune că este mai mult decât evident că Nicolae Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza victimelor incendiului din Colectiv, cântăreţul precizând că la fel de gravă este şi atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios.

„Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios (…) În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?”, a scris Tudor Chirilă, sâmbătă, pe contul său de Facebook.

El a transmis şi „un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi”. În urma tragediei din clubul Colectiv și-au pierdut viața 41 de oameni.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*