Ultimele Știri

Tudor Breazu, un apropiat al Elenei Udrea, reținut în dosarul Gala Bute

Omul de afaceri Tudor Breazu este cunoscut ca un personaj excentric și apropiat al Elenei Udrea. Procurorii anticorupție au dispus arestarea acestuia pentru  24 de ore. fiind acuzat de complicitate la luare de mită în dosarul Gala Bute.

Tudor Breazu este administratorul moșiei Elenei Udrea de la Nana și un personaj celebru în lumea cluburilor de fițe. Se pare că acesta ar fi primit 50.000 de euro pentru implicarea sa în organizarea evenimentului Gala Bute. 

Tudor BreazuOmul de afaceri ar fi primit bani drept mită sub forma unor contracte fictive de publicitate, iar ulterior banii ajungeau la Elena Udrea, conform surselor judiciare. 

Administratorul încasa de la Ministerul Dezvoltării banii pentru lucrările efectuate, în baza contractului încheiat, iar 10% s-ar fi întors la Elena Udrea, sub formă de mită, prin intermediului lui Tudor Breazu.

Aceleași surse au afirmat că modalitatea de primire a mitei ar fi fost — administratorul vira bani în contul lui Breazu, sub formă de contracte fictive de publicitate, iar acesta îi dădea Elenei Udrea.

Tudor Breazu va fi prezentat duminică Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*