Ultimele Știri

Tu știi ce mănânci? Cum ne intoxicăm organismul cu carne de pui cu hormoni, arsenic şi antibiotice

Majoritatea medicilor ne recomandă să eliminăm pe cât se poate carnea roșie din alimentație, însă se pare că nu ne rămân prea multe opțiuni pentru înlocuirea acesteia.

În timp ce unii dintre noi alegem să înclouim carnea roșiea cu peștele, alții alegem carnea de pui. Este bună însă această alegere?

Adevărul din spatele ambalajelor prin care ne este prezentată carnea de pui pe rafturile din supermarket ne spune că această carne nu numai că nu este recomandată, ci devine chiar toxică pentru organism.

Deși carnea ne este prezentată ca provenind de la păsări crescute sănătos, adevărul este că în aceasta găsim o cantitate mare de antibiotice, hormoni, acceleratori de creştere, pesticide şi chimicale provenite din vegetalele, furajele şi cerealele cu care sunt hrănite păsările.

Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Centrul de Sănătate Johns Hopkins, peste 70% din mostrele de carne de pui analizate aveau niveluri de arsenic ridicate, considerate, paradoxal, sigure de către Administraţia pentru Medicamente şi Alimente din SUA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*