Trump: Insultele la adresa femeilor sunt doar pentru „divertisment”

  • Durac Anda
  • 6 octombrie 2016
  • Externe

Candidatul republican, Donald Trump, a declarat, miercuri, că declarațiile depreciative față de femei pe care le-a făcut, au fost toate de dragul „divertismentului” și nu au reflectat adevăratele sale sentimente, conform Politico.com.

„Multe din declaraţiile mele au avut ca scop divertismentul, nimeni nu are mai mult respect pentru femei decât mine”, a afirmat Donald Trump într-un interviu acordat postului KSNV-TV.

Chiar dacă Trump a declarat că remarcile sale din trecut au avut ca scop doar să distreze, întreaga sa istorie de insulte şi remarci crude la adresa femeilor l-au urmărit pe parcursul întregii campanii electorale. Adversarii săi au creat mai multe anunţuri televizate, folosind declaraţiile lui Trump despre femei, împotriva lui.

Dar atacurile lui Trump asupra femeilor nu s-au limitat doar la cariera sa politică. Trump a criticat-o pe jurnalista Fox News, Megyn Kelly, după prima dezbatere republicană spunând: „puteai să vezi că îi curgea sânge din ochi, de peste tot”

Recent, candidatul republican a avut un schimb de replici cu fosta câştigătoare Miss Universe Alicia M., o susţinătoare a democratei Hillary Clinton, numind-o pe tânără „dezgustătoare” şi ameninţând că va dezvălui o înregistrare video compromiţătoare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *