Ultimele Știri

Trump este acuzat de noi abuzuri sexuale

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la preşedinţia SUA, este acuzat de numeroase abuzuri sexuale, lucru care periclitează campania sa electorală, informează The Guardian.

Mai multe femei l-au acuzat public pe Donald Trump de abuz sexual, la scurt timp după apariţia unei înregistrări audio care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei.

Printre acestea se numără: două participante la un concurs de frumuseţe din SUA, care pretind că Trump ar fi intrat în mod intenţionat peste acestea în cabina de schimb, două alte femei care îl acuză de atingeri nepotrivite fără încuviinţare, o femeie îl acuză că ar fi pipăit-o în cadrul unui eveniment de campanie electorală care a avut loc în statul Florida, un reporter al revistei People declară că acesta ar fi fost abuziv faţă de ea înainte de un interviu programat în anul 2005, precum şi o fetiţă de zece ani ce pare să fie sexualizată de Trump în cadrul unei înregistrări.

După apariția înregistrăriii în acre se înțelegea clar că face comentarii obscene la adresa femeilor, candidatul și-a prezentat scuze. Înregistrarea este din anul 2015 și îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre atingerea femeilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*