Ultimele Știri

Trump, acuzat de remarci obscene, cere scuze, dar atacă: Bill Clinton a abuzat femei, Hillary intimidează

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, a prezentat scuze după apariţia unei înregistrări care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei, promiţând că va fi „un om mai bun”, dar acuzând-o pe Hillary Clinton de acte de intimidare şi pe Bill Clinton de abuzuri.

Acuzat că a făcut comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, Donald Trump a declarat: „Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret. Dar toţi cei care mă cunosc ştiu că aceste lucruri nu reflectă cine sunt cu adevărat. Am spus, am greşit, îmi cer scuze”.

„Voi fi un cuom mai bun de am înainte”, a adăugat Donald Trump, citat de site-ul Politico.com.

O înregistrare video din anul 2005 îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre atingerea femeilor.

„Este vorba de o tentativă de distragere a atenţiei de la problemele importante cu care ne confruntăm”, a subliniat Donald Trump, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Însă controversatul politician republican nu s-a oprit la scuze, amintind de actele de infidelitate ale fostului preşedinte Bill Clinton, soţul candidatei democrate Hillary Clinton: „Bill Clinton chiar a abuzat femei, iar Hillary a intimidat, a atacat şi a făcut de ruşine propriile victime”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*