Ultimele Știri

Tribunalul de Arbitraj Sportiv: CFR rămâne cu depunctarea de 24 de puncte

cfr cluj depunctata

CFR Cluj nu mai are nicio şansă de a scăpa de penalizarea de 24 de puncte din Liga 1. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a hotărât să menţină decizia Comisiei de Disciplină a FRF şi a menţinut interdicţia de a face transferuri.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv era ultima cale de atac a ardelenilor, însă în urma acestei decizii, CFR Cluj rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 11 puncte, după 20 de etape disputate.

Sancţiunea de 24 de puncte penalizare dictată de Comisiile FRF la începutul lunii februarie a fost cauzată de neplata salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

În aceeaşi zi în care a fost sancţionată, Tribunalul Specializat Cluj a admis cererea societăţii care administrează clubul CFR Cluj de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 8 mai.

„Abia am venit de la antrenament şi am aflat de decizia celor de la TAS. Ce să mai comentăm, să mai discutăm… S-a terminat cu transferurile, acum trebuie să fac ce pot cu echipa pe care o am la dispoziţie. Ştiam că aşa o să fie… O să vorbesc cu băieţii, să văd ce mai pot să scot de la ei. Asta e viaţa! Nu ştiu ce o să se întîmple cu echipa, vom vedea pe viitor!”, a spus antrenorul CFR-ului, Eugen Trică pentru GSP.

CFR Cluj se afla pe locul 2 la finalul turului din campionatul românesc, cu 34 de puncte.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Tribunalul de Arbitraj Sportiv: CFR rămâne cu depunctarea de 24 de puncte

  1. Daca CFR Retrogradeaza atunci cred ca o sa dispara de tot echipa. Nu cred ca se mai ocupa cineva de ea, altfel nu o lasau sa ajunga in starea asta.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*