Ultimele Știri

Tribunalul București admite intrarea în insolvență a RADET

RADET apa

Tribunalul București a admis, miercuri, cererea de intrare în insolvență a Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET).

Administrator judiciar a fost desemnat provizoriu Rominsolv SPRL. Proiectul a fost votat în unanimitate de toți cei 29 de consilieri generali prezenți.

Acesta se referă la mandatarea Consiliului de Administrație al RADET București de a lua toate măsurile tehnice, juridice și economice necesare pentru asigurarea continuității activității Regiei, în vederea garantării livrării agentului termic pentru populație și pentru instituțiile racordate la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică

„Având în vedere că suntem somați de către ELCEN că în zece zile se oprește agentul termic, dacă nu se achită presupusul debit istoric, nu mai avem altă cale de salvare a RADET decât punerea sub protecția tribunalului prin insolvență. Subliniez faptul că insolvența nu înseamnă faliment, ci reorganizare judiciară și asigurarea continuității serviciului public de alimentare cu energie termică și menținerea locurilor de muncă”, declara atunci primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*