Ultimele Știri

Tribunalul București a decis intrarea Rapidului în faliment

Tribunalul București a decis intrarea Rapidului în faliment, după ce clubul a fost patru ani în insolvență. Datoriile acestuia sunt de peste 18 milioane de lei, dintre care 10 milioane la fisc.

Decizia luată de Tribunalul București poate fi contestată în termen de 10 zile, la Curtea de Apel București.

După luare acestei decizii, conducerea FC Rapid a dat publicităţii un comunicat, în care susţine că Tribunalul Bucureşti a decis în mod eronat intrarea în faliment a societăţii care administrează clubul, motiv pentru care hotărârea va fi contestată, iar echipa îşi va continua activitatea.

„Hotărârea pronunţată în şedinţa tribunalului Bucureşti în data de 13.06 este una intermediară, ce poate fi atacată. iar avocaţii ce ne reprezintă vor înainta recursul în termenul hotărât de distanţă, folosind toate armele pentru a o anula. Avem toate motivele să credem că această primă decizie a fost luată prea repede şi este o eroare.În primul rând clubul are un plan de reorganizare bine pus la punct (valabil până în aprilie 2017), pe care l-a respectat şi da, putem afirma fără frică, faptul că în ceea ce priveşte acest plan suntem cu datoriile la zi. Mai mult, FC Rapid a prezentat dovezi concrete care confirmă faptul că putem asigura bugetul necesar în anul competiţional 2016/2017. Respectarea planului de reorganizare nu va fi afectată cu nimic. Drept urmare suntem ferm convinşi că instanţa superioară va reanaliza şi va reveni asupra hotărârii luate, pronunţând la următorul termen o decizie favorabilă. Cel mai important, vă informăm că FC Rapid Bucureşti îşi continuă activitatea, fără a fi afectat de această primă decizie a instanţei.”, se arată în comunicatul FC Rapid, publicat marţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*