Ultimele Știri

Tribunalul Brașov interzice cetățenilor din Pungești dreptul la Referendum

pungesti

Tribunalul Brasov  a respins cererea de aprobare a referendumului în comuna vasluiană Pungești pentru demiterea primarului Mircea Vlasă. Deși au fost îndeplinite toate demersurile de către cetățenii comunei Pungești, instanța brașoveană le interzice dreptul constituțional la Referendum.

Instituția Prefectului județului Vaslui a interzis la rândul său dreptul pungeștenilor la Referendum. Este pentru prima dată în istoria postdecembristă când suveranitatea poporului este subordonată unor interese de grup. Grup infracțional. Instanța nu a motivat încă respingerea cererii depuse în numele a cinci ong-uri și trei persoane fizice.

Lupta este grea, sistemul mafiot care a acaparat instituțiile statului, iar justiția ține cu dinții de privilegii și putere. Justiția coruptă acoperă și ea infractorii la ordin politic. Lupta continuă, însă trebuie mutată pe toate planurile: civic, juridic și politic!

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Tribunalul Brașov interzice cetățenilor din Pungești dreptul la Referendum

  1. Ne dati va rogam mai multe informatii? Care sunt motivele, in ce baza, lege etc…

  2. mocanu sorin // 9 martie 2015 at 22:02 // Răspunde

    Tribunalul Brasov este cel mai corupt tribunal ! Din motive bine intemeiate si pe care le pot argumenta, la Tribunalul Brasov si la Parchetul de pe linga Tribunalul Brasov mafia e la ea acasa ! De la Brasov, cu ajutorul acestor institutii se apara mai marii firmelor si a politicienilor corupti !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*