Ultimele Știri

Trenurile vor înregistra întârzieri mari din cauza caniculei! CFR îşi cere scuze

cai-ferate

Compania Naţională CFR Călători anunţă întârzieri la trenurile de călători din cauza codurilor de caniculă emise de Agenţia Naţională de Meteorologie.

După cum ne-a obişnuit în ultimii ani CFR înregistrează întârzieri mari în timpul verii din cauza şinelor vechi şi a infrastructurii învechite. Călătorii trebuie să se înnarmeze cu multă răbdare, o sticlă de apă şi să verifice din timp la ce oră vor pleca şi sosi trenurile.

„Ca urmare a temperaturilor ridicate care se vor înregistra în aer şi implicit la nivelul solului în ziua de 20 iulie, conform avertizărilor de coduri portocaliu şi galben emise de Administraţia Naţionala de Meteorologie, viteza de circulaţie a trenurilor se reduce, în anumite intervale de timp, astfel încat traficul să se desfăşoare în siguranţă.

În aceste condiţii, recomandăm pasagerilor ca la efectuarea călătoriei cu trenul:

·         să solicite informaţii despre eventualele modificari produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521 şi să ia măsuri suplimentare cei care au sensibilitate crescută la căldură şi suferă de anumite afecţiuni;

·         să se hidrateze permanent şi să aibă cel puţin o sticlă cu apă în bagaj;

·         să alerteze imediat personalul de tren dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă o persoană care are nevoie de ajutor.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri şi le mulţumeşte pentru înţelegere”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*