Ultimele Știri

Trei luni de la tragedia din Colectiv: Zeci de persoane au plâns victimele la locul incendiului

colectiv

Câteva zeci de persoane au aprins lumânări şi au depus flori în faţa Colectiv, sâmbătă, la trei luni de la incendiul izbucnit în acest club, în urma căruia au murit 63 de persoane.

Rude ale victimelor şi prieteni ai acestora, tineri care au supravieţuit incendiului şi alte persoane care nu pot uita tragedia din 30 noiembrie 2015, din Colectiv, s-au adunat, sâmbătă, începând cu ora 14.00, în faţa acestui club din Bucureşti.

În memoria victimelor incendiului a fost oficiată o slujbă de către un sobor de preoţi, mulţi dintre cei prezenţi la manifestare izbucnind în lacrimi. Printre persoanele care au mers sâmbătă, la Colectiv, s-a numărat şi mama unei victime, care a spus copleşită de durere că „i-a fost furată viaţa”.

În faţa clubului Colectiv au fost depuse buchete şi coroane de flori, au fost aprinse lumânări, s-au spus rugăciuni şi au fost lăsate pancarte cu mesaje pentru victime. „O să ne lipsiţi, oameni frumoşi!” este unul dintre aceste mesaje, lăsate în faţa Colectiv, în amintirea celor dispăruţi.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv din Bucureşti şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 dintre răniţii transferaţi în străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi.

Ulterior, în fiecare lună, în ziua de 30, mai multe persoane au continuat să se adune pentru a se ruga, a aprinde lumânări şi a depune flori la locul tragediei. În acest sens, oamenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*