Ultimele Știri

Traian Băsescu vrea un nou mandat de ministru al Transporturilor. Promite construirea unor noi autostrăzi: ”Vă asigur că în trei ani avem şi Piteşti-Sibiu, şi Braşov-Oradea”

Fostul președinte Traian Băsescu vrea un nou mandat de ministru al Transporturilor, după ce a mai deținut această funcție în cinci guverne, în trecut.

În cazul în care i se va oferi portofoliul Transporturilor, fostul președinte promite că s-ar reuși construirea a încă două autostrăzi în doar trei ani.

„Dacă cineva îmi dă portofoliul Tranporturilor, eu vă asigur că în trei ani avem şi Piteşti-Sibiu, şi Braşov-Oradea. Aici problema este să faci proiecte credibile. Eu am cerut Băncii Europene de Investiţii (BEI) să îşi deschidă reprezentanţă la Bucureşti. Cu ei am făcut Bucureşti-Constanţa şi am făcut două etape de reabilitare a drumurilor naţionale”, a declarat Băsescu la o televiziune de ştiri.

Conform acestuia, implicarea BEI în proiectele de infrastructură ar fi de impact, acordând credibilitate şi la nivelul Comisiei Europene şi ar garanta finanţarea şi derularea rapidă a proiectelor, potrivit Gândul.info.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*