Ultimele Știri

Traian Băsescu va fi audiat azi la Parchetul General

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se va prezenta azi la sediul Parchetului General unde va fi audiat în calitate de suspect.

Procurorii îl vor audia pe Traian Băsescu în dosarul în care este urmărit pentru amenințare. Gabriela Firea a depus o plângere împotriva fostului președinte, pentru amenințare.

Traian Băsescu a acuzat-o pe Gabriela Firea de spălare de bani, pentru că ar fi împrumutat bani de la Crescent, pe care i-ar fi transferat într-o companie din grupul lui Dan Voiculescu. Divergenţele dintre Băsescu şi senatorul PSD, Gabriela Firea, au început anul trecut, în timpul anchetei desfăşurate de Comisia Nana.

Senatoarea Gabriela Firea a depus o plângere procurorilor după ce Băsescu a afirmat, în contextul activităţii Comisiei Nana, că Gabriela Firea „mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu este atentă”. În acel moment, Traian Băsescu era președintele României și beneficia de imunitate. Acum însă, procurorii au redeschis cazul întrucât Traian Băsescu nu mai beneficiază de imunitate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*