Ultimele Știri

Traian Băsescu va candida la alegerile parlamentare: Experienţa pe care am acumulat-o poate fi utilă României

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, și-a confirmat candidatura la alegerile parlamentare din luna decembrie. Acesta susține că experiența pe care a acumulat-o până în prezent poate fi ”utilă României”.

”Decizia mea din punct de vedere personal e luată, voi candida”, a afirmat fostul şef de stat la un post de televiziune.

Acesta spune că totuși aşteaptă cercetarea sociologică care este în executare pentru a i se confirma că nu face rău PMP candidând.

”Foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamă că înainte de a anunţa public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să vedem dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aş fi util, dar eu vreau să mă conving şi ştiinţific. Pe de altă parte, experienţa pe care am acumulat-o experienţa poate fi utilă României”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul președinte este încrezător, susținând că posedă o experinţă ”uriaşă” şi un grad de încredere în sondaje mai mare decât a liderilor liberali: ”Încă am energie”, a motivat el.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*