Ultimele Știri

Traian Băsescu va candida din nou la primărie

Surse din anturajul fostului preşedinte al României dau ca probabilă o candidatură la Primăria Capitalei. “Daţi-mi un Consiliu” sau „Iarna nu-i ca vara” sunt axiomele politicianului Traian Băsescu de pe vremea când era primarul Capitalei. 

Aflat într-un conflict permanent cu fostul premier de la vremea respectivă Adrian Nastase, Traian Băsescu a iniţiat multe dintre proiectele pe care bucureştenii le-au văzut materializate după mai bine de zece ani: Pasajul Basarab, Centrul Istoric, reabilitarea infrastructurii de distribuţie a canalizarii şi alimentarii cu apă de pe marile bulevarde bucureştene, demolarea chioşcurilor stradale sau eradicarea câinilor vagabonzi, liniile de metrou uşor ale tramvaielor sau reabilitarea sălilor de spectacole sau de teatru, au fost proiecte iniţiate  dar nefinalizate în timpul mandatului de către fostul primar Traian Băsescu.

„Le mulţumesc bucureştenilor că şi-au luat Bucureştiul înapoi”, spunea Traian Băsescu la exit-poll-urile de la alegerile din anul 2000.

Traian Băsescu a simţit slăbiciunea marilor partide în desemnarea unui candidat competent pentru o asemenea luptă politică şi s-ar aruca din nou în lupta pentru un nou mandat de primar al Capitalei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*