Ultimele Știri

Traian Băsescu: Tiberiu Nițu minte

resedinta traian basescu

Fostul Președinte al României lansează un atac furibund la adresa Parchetului și a procurorului General al României, în urma deciziei de sesizare a Consiliului Suprem al Magistraturii.

Traian Băsescu afirmă că ”Parchetul General a dezinformat românii”, iar procurorul general Tiberiu Nițu minte în cazul dosarului Nana.

Fostul președinte a postat un mesaj pe facebook în care afirmă că cetățenii  comunei Nana suferă de pe urma acțiunilor politice, în urma sechestrului pus pe terenurile familiei sale.  

În această anchetă sunt vizate 12 persoane, foşti sau actuali membri din administraţia locală a comunei, suspectaţi că au retrocedat ilegal sute de hectare de teren în perioada 2005-2010. Mai mult Ioana Băsescu a fost creditată de banca de stat CEC Bank cu suma de peste un milion de euro pentru a putea achiziționa terenurile de la Nana. 

Traian Băsescu consideră acțiunea Parchetului General drept dirijată de Victor Ponta și Tiberiu Nițu se simte deranjat de afirmațiile acestuia din considerente politice. 

basescuCitește și: Traian Băsescu intră în vizorul CSM

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Traian Băsescu: Tiberiu Nițu minte

  1. NUMAI AICI ESTE CEA MAI BUNA OFERTA DE LUCRU!OFERTA NOASTRA ESTE UN FENOMEN PENTRU CA TOT MAI MULTI OAMENI S-AU CONVINS DE SERIOZITATEA NOASTRA.NU ESTE NECESARA NICI UN FEL DE EXPERIENTA ! OFERIM CURS GRATUIT DE INSTRUIRE DE LA ZERO ! SELECTAM URGENT, DEZVOLTATORI DE PROIECT PENTRU PIATA NATIONALA SI MONDIALA CARE SA LUCREZE PART TIME SAU FULL TIME, LA ALEGERE. PLATA CASTIGURILOR REALIZATE ESTE GARANTATA PRIN CONTRACT LEGAL. CEREM SERIOZITATE MAXIMA SI DORINTA DE A INVATA CEVA NOU SI DE VIITOR >ALTE DETALII,DUPA CE TRIMITETI TEXTUL” INFO” LA ADRESA: micadeac@yahoo.com

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*