Ultimele Știri

Traian Băsescu, teoria conspirației în dosarul lui Mircea Băsescu: E o înscenare!

Basescu Mircea

Traian Băsescu a lansat o teorie a conspirației în dosarul în care fratele său, Mircea, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

Cu surprindere. Mă aşteptam la alt verdict. E o decizie a instanţei şi mă supun ei. Eu personal suspectez o înscenare. N-am să fac comentarii despre cine şi cum a făcut-o. O instanţă a pronunţat o sentinţă grea. Mircea trebuie să demonstreze la Curtea de Apel că e nevinovat”, a precizat Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj clar pentru Klaus Iohannis: E singurul care poate face asta

Liderul MP, Traian Băsescu, a adus în cadrul emisiunii un document din dosarul fratelui său, o sesizare pe care ar fi făcut-o Mircea Băsescu către procurorul general privind presiunile care se făceau asupra lui din partea clanului Bercea.

În continuare, Traian Băsescu a precizat că i-a chemat apoi pe şefii SRI pentru a-l informa despre presiunile asupra fratelui său.

Citește și: Traian Băsescu, scenariu sumbru pentru Republica Moldova : E un eșec major!

„Cred că toată povestea e înscenare. Un om care avertizează instituţiile statului despre ceea ce i se poate întâmpla, nu putea ajunge în situaţia aceasta. Cel care sesizează instituţiile statului, apoi ia bani… Veţi vedea acuzaţii de trafic de influenţă în timp ce Bercea Mondial se afla la Tribunalul Slatina”, a precizat fostul şef de stat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*