Ultimele Știri

Traian Băsescu: ”Raed Arafat va face mult rău sistemului de Urgență dacă nu se retrage”

Fostul președinte Traian Băsescu declară că Raed Arafat produce mai mult rău sistemului de Urgență alegând să rămână. Acesta declară că Arafat ar trebui să își ”schimbe mentalitatea”.

Băsescu atrage atenția că secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne nu înțelege ce înseamnă concurența.

”Arafat dacă nu este schimbat sau nu se va retrage va face mult rău sistemului de urgență din România. El trebuie să își schimbe mentalitatea, altfel va face mult rău. Avem sisteme care pot fi cuplate la sistemul național. Am văzut că acum zice că acum a primit o lecție. Arafat este un etatist convins și el nu înțelege ce înseamnă concurența.

Când e un accident pe DN1 înșiră mașinile roșii și face spectacol, dar nu poate găsi un avion în Apuseni, un planor prin munți, iar la Siutghiol nu e în stare ca la 30 de m de țărm să salveze niște oameni. A fost distrusă și discreditată Salvarea în mod intenționat în dauna Pompierilor – acolo e doar un paramedic în timp ce Salvarea vine cu medic”, a declarat Traian Băsescu, într-o emisiune online.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Traian Băsescu: ”Raed Arafat va face mult rău sistemului de Urgență dacă nu se retrage”

  1. STATI IN GURA LA TOTI DEMENTII . Masinile de marfa vopsite in salvari din sistemul de stat or fi mai bune .Habar nu aveti ce vorbiti. E deja un sistem foarte bun, faceti-l sa fie si mai bun in loc sa il distrugeti .Si nu il scoateti pe ARAFAT raspunzator de incompetenta altora .E medic, nu militar .

  2. „Poliția Română are un dispozitiv DOS care detectează semnalul GSM al telefoanelor chiar și în condiții de relief greu. E folosit cu succes în cazul infractorilor care se ascund. Dispozitivul este portabil și ar fi putut identifica cu ușurință locul unde a căzut avionul pentru că telefoanele pasagerilor au funcționat ore bune. Polițiștii aveau nevoie de autorizație de la judecători.”

  3. Curva masculina si Base asta…cand era presedinte se ruga de Arafat sa accepte postul de ministru al sanatatii, acum il improasca cu noroi. Curva politruca…ce mai.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*