Ultimele Știri

Traian Băsescu propune o soluție radicală, împotriva teroriștilor: ”Expulzarea familiilor celor care comit atentate teroriste de pe teritoriul Uniunii”

traian basescu

Fostul președinte Traian Băsescu propune o soluție radicală, împotriva teroriștilor. Acesta propune expulzarea familiilor celor care comit atentate de pe teritoriul Uniunii, argumentând că acest lucru îi va face pe teroriști să se gândească la cei dragi înainte de a comite atentate.

Băsescu este de părere că această soluție ar face ca numărul amatorilor care vor să devină membrii ai organizațiilor teroriste să scadă.

”Expulzarea poate fi o soluţie. Sunt prea mulţi europeni care deja au plătit cu viaţa pentru conceptul „politic corect”. Integrarea islamiştilor în Europa Creştină s-a dovedit a fi un eşec al prezentului şi o iluzie a viitorului. Cetăţenii europeni au început să trăiască cu îngrijorarea atentatelor.
Declaraţiile de încurajare ale politicienilor, în lipsa unor măsuri credibile imediate, nu sunt o soluţie care să readucă liniştea şi încredere cetăţenilor europeni. Până cînd sistemele de securitate ale statelor vor fi capabile să prevină terorismul în Europa, soluţia imediată este expulzarea familiilor, adesea mari, ale celor care comit atentate teroriste de pe teritoriul Uniunii.
Nu săriţi pe mine, nu cred că este nedemocratic să ne apărăm cetăţenii. O astfel de măsură îi va obliga însă pe criminalii care pun mîna pe arme pentru a ucide europeni nevinovaţi, să se gândească şi la familiile lor, iar numărul amatorilor de a-l sluji pe Alah prin crime se va diminua”, scrie Traian Băsescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*