Ultimele Știri

Traian Băsescu despre dosarele în care este implicat: Să acuzi un preşedinte de spălare de bani după ce şi-a terminat mandatul este ceva jignitor

basescu

Traian Băsescu a ajuns, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind citat într-un dosar în care în anul 2007 a fost reclamat de o persoană că nu şi-a ţinut promisiunea de a demisiona.

Acesta a vorbit despre toate dosarele în care este implicat, menționând că cel mai ”umilitor dosar” în care este implicat este dosarul recent în care este acuzat de spălare de bani.

„Deschideri au fost multe. La acesta cu Şerb a cerut procurorul general Niţu să fie deschis dosarul, s-a deschis. Procurorii de la Parchetul General au dat din nou închidere şi domnul Serb a atacat NUP-ul dat de procurori. Mai este dosarul Mihăileanu care a fost redeschis deşi fusese închis de aceeaşi instituţie. Cred că domnul Niţu a făcut un abuz, dar asta e viaţa. Mai este cel cu doamna Firea în care nu mi s-a făcut comunicare daca mai sunt inculpat sau nu. Încă un dosar în care sunt acuzat de spălare de bani, ăsta e cel mai umilitor dosar. Să acuzi un preşedinte de spălare de bani după ce şi-a terminat mandatul este ceva jignitor. Despre dosarul fiicei mele, din câte ştiu, aceea celebră instigare e absolut jenantă şi fabricată de procurorul de caz”, a declarat Traian Băsescu la instanţa supremă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*