Traian Băsescu, despre declarațiile făcute de Victor Ponta cu privire la alegerile din 2014: ”A reușit să arate că este un nimeni în politică. Miza nu sunt cei 6 parlamentari pentru diaspora, ci redistribuirea voturilor”

  • Nicoleta Ungureanu
  • 22 august 2016
  • Politică

Traian Băsescu continuă atacul la adresa lui Victor Ponta, după acesta a afirmat că românii din diaspora au stat ore întregi la cozi nu din cauza lipsei secțiilor de votare, ci pentru că s-au ”așezat de 3-4 ori la rând pentru a apărea la televizor”.

Fostul președinte a menționat care este adevărata miză la alegerile parlamentare, în ceea ce privește voturile din diaspora.

„E foarte blând față de ce a putut să spună ieri Victor Ponta. A spus două mizerii, una că cetățenii români din diaspora au stat de mai multe ori la coadă ca să voteze și văd că dumneavoastră dați filmări acum de la data alegerilor. A spus că acești oameni care au venit să voteze s-au așezat de mai multe ori la rând. Cum poți să minți în halul ăsta, când știi foarte bine că a fost o politică stabilită în trei, Ponta, Dragnea și Corlățean, ca românii din diaspora să fie împiedicați să voteze. Să spui că amărâții aștia sau românii ăștia s-au așezat de două, trei, patru ori la rând ca să creeze impresia că nu li s-a asigurat dreptul la vot, arată mizeria unui om politic. Cred că Victor Ponta a reușit să arate că este un nimeni în politică. Miza nu sunt cei 6 parlamentari pentru Diaspora, ci redistribuirea voturilor”, a explicat fostul șef al statului în cadrul unei emisiuni televizate.

Băsescu îl acuză pe Ponta că a vrut să manipuleze oamenii, împreună cu Liviu Dragnea și Titus Corlățan.

„Nu cred că a avut miză electorală, cred că a avut o miză pentru trecut, a vrut să se arate că a fost victima manipulărilor. El a vrut să manipuleze împreună cu Dragnea și Corlățean și nu poți să minți în halul ăsta, trebuie să fii bolnav ca să spui că românii s-au așezat de două ori la coadă”, a adăugat Băsescu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *