Ultimele Știri

Traian Băsescu despre candidatura Elenei Udrea: Am prevenit-o că îşi asumă riscuri suplimentare dacă va candida

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, joi, că a sfătuit-o pe Elena Udrea să nu se ănscrie în cursa electorală deoarece riscă să fie implicată și în alte dosare.

Băsescu a menționat că va candida la alegerile parlamentare dacă studiile sociologice vor arăta că partidul are nevoie de el.

“Ca preşedinte de partid am obligaţia să iau steagul partidului în mână la alegerile legislative şi să candidez. Asta este obligaţia morală a unui preşedinte de partid. Trebuie văzut, însă, dacă acest lucru ajută partidul sau nu. Acest lucru îl vom şti în a doua parte a lunii octombrie. Vom face un studiu sociologic. Este bine (…) să ştim şi ştiinţific nu numai prin instinct sau prin obligaţia morală a unui preşedinte de partid să îşi conducă partidul în bătălie”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Preşedintele PMP a spus că a sfătuit-o pe Elena Udrea să nu mai candideze pentru că există „riscul major” de a se trezi şi cu alte dosare.

„I-am adus aminte de tratamentul de care a avut parte în campania electorală, i-au apărut poze, i-a fost arestat soţul, putea fi arestat mai înainte, după, dar a trebuit în campanie. Deci, am prevenit-o că îşi asumă riscuri suplimentare dacă va candida”, a spus Traian Băsescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*