Ultimele Știri

Traian Băsescu: Demisia lui Ponta a fost artificială, Dragnea îl tot împingea la vale

basescu

Demisia lui Victor Ponta a fost artificială, în condițiile în care premierul nu avea responsabilități directe pentru incendiul din clubul Colectiv, a afirmat, duminică, președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu.

„A fost foarte artificială (demisia lui Victor Ponta – n.r.). Spre exemplu, care a fost responsabilitatea premierului în dezastrul, în tragedia de la Colectiv? Eu vă asigur că a fost egală cu a președintelui, nu avea responsabilități directe. (…). Și președintele, și premierul răspund de siguranța cetățenilor. Unde e vina lui Ponta, trebuia să controleze el? Deci ceva a scârțâit aici, și de asta spun, Dragnea îl tot împingea la vale, a fost momentul de tensiune, nici Oprea nu a vrut să-l ajute, să-și asume”, a declarat Băsescu.

În opinia fostului președinte, Liviu Dragnea știa deja, la momentul retragerii lui Ponta, că în funcția de premier va fi desemnat Dacian Cioloș.

„Faptul că nu s-a dus cu un nume de prim-ministru la prima întâlnire cu președintele Iohannis mie îmi arată că jocurile erau făcute, știind că Cioloș era de multă vreme o soluție. Deci, practic, Dragnea și-a negociat partidul”, a afirmat Traian Băsescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*