Traian Băsescu, audiat la Parchetul Militar

Traian Băsescu la Parchetul General

Traian Băsescu s-a prezentat miercuri la Parchetul Militar, fostul preşedinte declarând că nu poate să spună în ce dosar a fost citat, dar ştie că Ioan Ghişe i-a făcut o plângere.

Fostul preşedinte a spus, la intrarea în sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, că nu ştie în ce calitate a fost chemat de procurori.
Traian Băsescu a precizat că ce poate să spună deocamdată este că ştie de o plângere făcută în urmă cu mai mulţi ani de senatorul Ioan Ghişe.
La începutul anului 2013, senatorul Ioan Ghişe a depus o plângere la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în care i-a reclamat pe Traian Băsescu şi angajaţi de la SPP, arătând că a fost scos cu forţa de la recepţia dată la sfârşitul lunii noiembrie 2012, de Administraţia Prezidenţială, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

De la Parchetul instanţei supreme, dosarul a ajuns la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Bogdan Oprea, declara în 1012 că Ioan Ghişe a fost îndepărtat de la recepţie pentru un incident prin care i-a deranjat pe ceilalţi invitaţi, respectiv prin modul în care era îmbrăcat şi prin scandări.

Ghişe a mers la recepţie îmbrăcat pe sub cămaşă cu un tricou pe care era scris “Poporul a decis, Băsescu e demis”, mesaj prin care făcea referire la faptul că Traian Băsescu ar fi trebuit demis în urma referendumului din luna iulie 2012.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *