Ultimele Știri

Traian Băsescu, audiat din nou la Parchet în dosarul de șantaj al Gabrielei Firea

Traian Băsescu urmează să se prezinte, miercuri, din nou la Parchetul București pentru dosarul de șantaj deschis în urma unei plângeri depuse de senatoarea Gabriela Firea.

UPDATE 11:40

Procurorii i-au schimbat încadrarea juridică lui Traian Băsescu, de la șantaj, la amenințare. În acest moment, fostul președinte nu mai este acuzat de șantaj, ci de amenințare. Astfel, dacă va fi găsit vinovat pentru această nouă infracțiune în care a fost încadrat, amenințare, Băsescu poate primi până la 1 an de închisoare.


Fostul președinte se prezintă pentru a treia oară la Parchet în acest dosar, prima audiere a acestuia având loc pe 24 martie. Gabriela Firea a susținut că firma care i-a vândut Ioanei Băsescu cele aproape 300 de hectare de pământ agricol la Nana ar fi fost inactivă la momentul tranzacţiei, potrivit Digi24.

Traian Băsescu a răspuns acestei acuzații atenționând-o public pe senatoare că ar trebui să își facă mai multe griji pentru soțul său, care face multe lucruri ”rele” și pe care ar putea să nu îl mai găsească acasă, într-o seară: ”Să se uite pe târlaua soţului primar. Poate nu-l mai găseşte acasă. În parohia lui se întâmplă lucruri rele.”

În urma acestei declarații publice a președintelui, Gabriela Firea s-a simțit jignită și amenințată, motiv pentrru care a ales să depună o plângere împotriva fostului președinte.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*