Ultimele Știri

Traian Băsescu, atac dur la fostul șef al ANAF: Îl linge pe Ponta!

basescu

Gelu Diaconu a fost demis din fruntea ANAF după ce a fost pus sub acuzare de către DNA. Imediat, fostul șef al Fiscului i-a luat apărarea lui Victor Ponta, și el trimis în judecată de DNA pentru fapte ce corupție.

Traian Băsescu face dezvăluiri și spune că Diaconu are partea lui de vină pentru că nu a executat evacuarea Antenelor în mandatul său. El e de părere că DNA ar fi trebuit să-l ia pe Ponta și Diaconu, în sensul de a-i reține.

”Dacă există nişte probleme, există şi din partea statului. Prima şi cea mai importantă e de ce statul nu a pus în aplicare hotărârea imediat ce a fost emisă. Răspunde cineva pentru nepunerea în aplicare? Această slugă, Diaconu, care a fost şeful ANAF, şi care între lege şi a îl linge pe premier, a preferat să îl lingă pe Victor Ponta, are vreo explicaţie pentru întârzierea aplicării legii? Eu zic că da, şi dacă Ponta i-a spus să nu o pună în aplicare, este în mod egal responsabil.

Eu nu am fost aşa de încrezător în acel dosar, dar pentru aşa ceva, trebuia să îi ia DNA-ul de mult şi pe Diaconu şi pe Ponta.”, a spus Băsescu la Nasul TV.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*