Traian Băsescu a luat decizia în privința candidaturii sale la Primăria Capitalei

basescu

Traian Băsescu, preşedintele PMP, a afirmat, duminică, la România TV, că a luat o decizie privind o candidatură a sa la postul de primar general al Bucureştilor, însă a evitat să spună care este aceasta, precizând doar că va face „ceea ce se cuvine”.

„Decizia mea este luată, dar nu consider oportun să vă spun ce decizie am luat. (…) O să fac ceea ce trebuie, o să fac ceea ce se cade pentru un politician ca mine, care a obținut două mandate de parlamentar, două mandate de primar general, două mandate de președinte al României. Deci, am discernământul să fac ceea ce se cade să fac, după un asemenea background politic. (…) Eu de la politică am obținut toate funcțiile care se obțin prin vot — parlamentar, primar, președinte”, a declarat Traian Băsescu la România Tv, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei.

El a adăugat că își permite să-și anunțe deciziile și mai târziu, spunându-i-se că mai sunt câteva zile până la termenul limită de depunere a candidaturilor.

Întrebat despre varianta ca PMP să-l desemneze pe Robert Turcescu drept candidat al formațiunii la funcția de primar general, Băsescu a răspuns: „Interesant”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *