Ultimele Știri

Traian Băsescu a dat-o în judecată pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu

traian basescu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a acţionat-o în judecată pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, acţiunea fiind înregistrată pe data de 1 aprilie la Judecătoria Sectorului 1.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a acţionat-o în judecată pe Alina Petre, fostă Măgureanu, acţiunea fiind înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 a Capitalei pe data de 1 aprilie 2016. Fostul şef al statului l-a mai acţionat în judecată în acelaşi dosar şi pe Florin Mihai Ghiulbenghian.

Alina Petre a precizat, pentru MEDIAFAX, că fostul preşedinte al României cere daune de 100.000 de lei.

„Domul Băsescu m-a dat în judecată pentru vătămarea dreptului la viaţă privată, la demnitate şi la propria imagine. Şi eu şi domnul Ghiulbenghian suntem trimişi în instanţă. Mi se aduc acuzaţii care au legătură cu nişte declaraţii de-ale mele în presă, cu faptul că aş fi spus pe Facebook că dânsul se ia de mine ca să îşi construiască acum o imagine, nişte emisiuni, site-uri, cu ce a spus presa. Nu prea au legătură cu mine. Nimic important, după părerea mea. Să ceri 100.000 de lei mi se pare… Voi formula şi eu o întâmpinare în apărarea mea. Bănuiesc că este un răspuns la faptul că eu l-am acţionat în instanţă pentru calomnie pentru că a spus că fac parte din structuri mafiote într-o emisiune. L-am acţionat în instanţă cu daune de un leu şi dânsul m-a acţionat pentru 100.000 de lei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Petre.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*