Ultimele Știri

Traficul fluvial pe Dunăre a fost închis, iar pe A2 se circulă în condiții de iarnă

a2

Începând cu ora 08.50, din cauza vântului puternic, căpitănia portului Moldova Veche a luat măsura închiderii circulaţiei fluviale, între kilometrii 1040 şi 1096, pentru toate categoriile de ambarcaţiuni.

Datorită condițiilor meteo nefavorabile se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti – Constanţa şi pe A4 Ovidiu- Agigea.

”Precizăm că, pe A2, între kilometrii 12 şi 212, pe alocuri stratul de zăpadă în amestec cu material antiderapant măsoară 1-2 centimetri, iar sub acesta s-a format gheaţă. De asemenea, pe anumite sectoare ale autostrăzii A4, din cauza carosabilului umed şi a temperaturilor scăzute există gheaţă.

Menţionăm că se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă.

Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulaţie.”, se arată în comunicatul INFOTRAFIC.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*