Ultimele Știri

Trafic rutier restricţionat pe Transalpina din cauza ninsorilor: Zăpada depusă pe carosabil depășește cinci centimetri – FOTO

Circulaţia pe Transalpina, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, a fost închisă, miercuri, pentru autovehiculele care nu sunt echipate corespunzător pentru condiții de iarnă.

Circulaţia rutieră pe DN 67C, care leagă judeţele Alba, Vâlcea, Hunedoara şi Gorj pe traseul montan, a fost închisă, miercuri, din cauza ninsorilor și a viscolului.

Zăpada pe carosabil depășește cinci centimetri.

”Pe DN 67 C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, se restricţionează circulaţia pentru autovehiculele care nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă, respectiv nu au cauciucuri antiderapante sau lanţuri care să fie montate pentru a se putea deplasa. Sunt echipaje de Poliţie care fac verificări şi ne sprijină. Noi acţionăm, însă bate vântul rău, viscolul e foarte puternic, dar este anunţat pentru câteva ore. Nu a nins mult, dar e viscol şi vizibilitate redusă, iar zăpada se depune pe carosabil. Este de aproximativ 3-5 centimetri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, Ion Tudor.

Două echipaje din Gorj şi două din Vâlcea intervin, chiar dacă vântul este foarte puternic.

„Mai am pregătite la secţie încă trei utilaje. Până la Rânca se circulă fără probleme”, a adăugat directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

lor

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*