Trafic intens pe Valea Prahovei, se circulă în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni. Ce alte trasee trebuie să evitaţi

  • Adelina Mitrache
  • 21 august 2016
  • Social
trafic DN1

Traficul rutier este intens, duminică după-amiază, pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers la Comarnic şi între Poiana Ţapului şi Buşteni.

Potrivit centrului Infotrafic, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, mai ales pe sensul de mers către Bucureşti.

Se circulă în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers la Comarnic şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, însă viteza de deplasare este mai mare faţă de sensul de mers către Bucureşti.

Pentru că numărul de autovehicule este în creştere, iar coloana dinspre Braşov se va mări, este de aşteptat să apară probleme de trafic şi pe DN73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă şoferilor care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei.

Totodată, poliţiştii amintesc celor care pleacă din zona Bran-Moeciu că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, traseul fiind, însă, mai lung şi străbate multe localităţi.

Pe DN73 Braşov – Piteşti se circulă cu viteză redusă în zona Bran, aici numeroşi turişti vizitând castelul.

Pe DN67C-Transalpina, autovehiculele rulează mai încet în staţiunea Rânca, unde se desfăşoară un festival.

Pe DN7C-Transfăgărăşan se înaintează cu viteză redusă în zona Bâlea-Lac, din cauza autovehiculelor parcate pe marginea drumului, însă circulaţia pe acest drum este mai scăzută în intensitate faţă de săptămâna trecută.

În judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, se circulă mai încet pe DN7, în zona Cozia – Căciulata, pentru că obiectivele turistice, în principal Mănăstirea Cozia şi piscinele termale atrag numeroşi vizitatori. Pentru a evita zona aglomerată, poliţiştii recomandă şoferilor să circule pe DN7CC – Centura Călimăneşti.

În judeţul Constanţa, se circulă îngreunat pe DN39, în zona vechiului pod de la Agigea, aflat în lucru, iar drumul mai este aglomerat în Eforie-Nord.

Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *