Ultimele Știri

Trafic intens pe Valea Prahovei! Pe Autostrada Soarelui se pot forma coloane

trafic intens

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:30), pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier  este intens, între staţiunile Sinaia şi Buşteni iar pe sensul de coborâre apar coloane în mişcare de aproximativ un kilometru.

Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să respecte regulile privind manevra de depăşire (reamintim că se interzice depăşirea pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie).  

Pe Autostrada Soarelui s-au înregistrat aproximativ 67.000 de autovehicule în ultimele două zile (numărul estimat al turiştilor aflaţi pe litoral depăşeşte 230.000, potrivit datelor furnizate de operatorii de turism).

Aşadar, este de aşteptat că pe parcursul acestei zile să se circule îngreunat pe DN39 Mangalia – Constanţa, mai ales în zona staţiunii Eforie-Nord.

Este posibil să se formeze coloane de maşini şi la ieşirea de pe autostrada A2 către DN Centură Capitalei, dar în special la staţia de taxare de la Feteşti, întrucât mulţi conducători auto preferă să plătească taxa de pod la singurele ghişee destinate achitării pe loc a tarifului (câte o casierie pe fiecare sens de mers, pe benzile numărul unu).

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, poliţiştii le reamintesc conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea că taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate ori prin SMS.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*