Ultimele Știri

Trafic intens pe majoritatea drumurilor naționale; pe seară se pot forma coloane pe A1

aglomeratie-A1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, traficul rutier este intens pe principalele drumuri naţionale.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, încă se circulă în coloană în zona Azuga, pe sensul de mers către Bucureşti. Pentru a evita aglomeraţia, le recomandăm automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti să urmeze ruta DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu să folosească următoarele rute:

          –DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti;

          –DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.

Pe DN6 Alexandria – Bucureşti se circulă îngreunat, din cauza aglomeraţiei, pe tronsonul Ghimpaţi – Mihăileşti. Traficul rutier s-a intensificat semnificativ şi pe DN65 Slatina – Piteşti.   

Pe autostrada A1 este posibil ca înainte de lăsarea serii să se formeze coloane de autovehicule la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Îi sfătuim pe conducătorii auto care vor încheia aceste coloane să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*