Ultimele Știri

Trafic îngreunat în Capitală din cauza ploii

Circulația este îngreunată în Capitală,  în zonele Răzoare, Piaţa Sudului, Antiaeriană, Ghencea-13 septembrie, Ştefan cel Mare, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, fiind un semafor defect în cartierul Colentina. ANM a emis cod galben de ploi valabil pentru estul ţării.

Atenţionarea intrată în vigoare la ora 10.00 fiind valabilă până la ora 21.00.

„În intervalul menţionat, va continua să plouă în cea mai mare parte a ţării, iar în regiunile estice şi în zonele montane şi submontane se vor cumula peste 20 l/mp şi izolat peste 35 l/mp. La munte vor fi precipitaţii predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare, la altitudini mari, în special în nordul Carpaţilor Orientali local se va depune strat nou de zăpadă, iar pe creste vântul va sufla cu peste 70,80 km/h, viscolind ninsoarea. Intensificări ale vântului vor fi şi în celelalte zone, îndeosebi în sud şi în est, unde rafalele vor depăşi 50, 55 km/h şi trecător 65 km/h. În celelalte zone din ţară ploile vor fi în general slabe cantitativ şi numai pe arii restrânse se vor cumula 10, 15 l/mp, inclusiv în zona municipiului Bucureşti”, anunţă ANM.

De miercuri, ora 21.00, până joi la ora 10.00 va fi în vigoare o atenţionare de ploi, ninsori la munte şi intensificări ale vântului.

„În intervalul menţionat aria precipitaţiilor se va restrânge treptat către nord-est. În zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi, mai ales la altitudini mari, se va depune strat nou de zăpadă. Va ploua în general moderat cantitativ în jumătatea de nord a Moldovei, iar spre dimineaţă se vor semnala precipitaţii mixte, îndeosebi în zona subcarpatică. Vremea se va menţine rece în majoritatea zonelor, dar în special în nord şi în centru unde în următoarele dimineţi se vor înregistra izolat temperaturi minime negative şi local se va produce brumă”, explică ANM.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*