Ultimele Știri

Tot staff-ul medical al echipei naționale a fost demis cu o lună înainte de EURO 2016

frf

Un conflict financiar între staff-ul medical și conducerea FRF a dus la concedierea masorilor Robert Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu, a preparatorului fizic Marian Lupu și a medicului Pompiliu Popescu.

“Lucrurile nu se întâmplau așa cum trebuiau să se întâmple într-un staff profesionist. Sunt multe de spus, de la medicamente și până la nutriție”, a comentat un oficial al FRF, confirmând despărțirea.

Ni s-au redus contractele de calificare. Ne-au pus să semnăm unele noi chiar acum, ca să ni se diminueze sumele”, a spus unul dintre cei din staff, potrivit gsp.ro.

“Nu e adevărat. Ne-am asigurat că sunt plătiți pînă la ultimul ban tocmai ca să nu fie probleme. De pildă, Pompiliu Popescu a încasat 90.000 de euro pentru calificare”, a spus oficialul de la Casa Fotbalului.

“M-a surprins această veste, dar mă depășește. Nu știu foarte multe despre acest subiect. Nu pot comenta.

La o echipă este foarte important staff-ul medical. Când stai câte 10 zile în cantonament apar accidentări. Este foarte important să fie un cadru medical, maseori și fizioterapeuți competenți”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*