Tot staff-ul medical al echipei naționale a fost demis cu o lună înainte de EURO 2016

  • Adrian Marinescu
  • 11 mai 2016
  • Sport
frf

Un conflict financiar între staff-ul medical și conducerea FRF a dus la concedierea masorilor Robert Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu, a preparatorului fizic Marian Lupu și a medicului Pompiliu Popescu.

„Lucrurile nu se întâmplau așa cum trebuiau să se întâmple într-un staff profesionist. Sunt multe de spus, de la medicamente și până la nutriție”, a comentat un oficial al FRF, confirmând despărțirea.

Ni s-au redus contractele de calificare. Ne-au pus să semnăm unele noi chiar acum, ca să ni se diminueze sumele”, a spus unul dintre cei din staff, potrivit gsp.ro.

„Nu e adevărat. Ne-am asigurat că sunt plătiți pînă la ultimul ban tocmai ca să nu fie probleme. De pildă, Pompiliu Popescu a încasat 90.000 de euro pentru calificare”, a spus oficialul de la Casa Fotbalului.

„M-a surprins această veste, dar mă depășește. Nu știu foarte multe despre acest subiect. Nu pot comenta.

La o echipă este foarte important staff-ul medical. Când stai câte 10 zile în cantonament apar accidentări. Este foarte important să fie un cadru medical, maseori și fizioterapeuți competenți”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *