Ultimele Știri

Tornada ucigașă

Din ziua în care s-a dat startul campaniei pentru Cotroceni, o tornadă distrugătoare a măturat scenă politică. S-au scos cuţite din teacă, s-au reactivat agenţii sub acoperire, s-au cumpărat dosare şi s-au urmat cursuri de înjurături. Oamenii s-au împărţit în două mari tabere: cei pro-Băsescu şi cei anti-Băsescu. Această vijelie îngrozitoare a lăsat urme adânci.

Iată câteva impresii culese din zbor chiar de la locul tornadei de către reporterul nostru special Adelin Pestritor:

Gigi, clopotar: Trăgeam de frânghia clopotului şi o forţă imensă îmi trăgea de clopot înapoi. Atunci am jurat că mă las de băutură, dar când a stat tornadă, m-am răzgândit.

Gigi, gospodar: Când am văzut ogradagolita de păsări şi cei doi purcei, Romulus şi Remus, am dat vină pe şatră care s-a aciuat în capul satului, dar pe urmă am aflat de pe Naţional Geografic că a fost ce-a fost şi mi-am recuperat vietăţile din satul de peste deal.

Măriuca, învăţătoare: Îi învăţăm pe copii cum se înalta un zmeu şi atunci am văzut cum vântul i-a înălţat pe toţi.

Ilie Ciomag: – Venisem beat de la cârciumă şi când am văzut că nevasta – mea nu-mi deschide poartă, am vrut să sar gardul. Atunci am văzut că gardul se ridicase la vreo 50 de metri în aer şi că nu mai aveam cum să-l sar.

Panseluţa Emanuel, activist PSD: Lipeam afişe electorale şi când am văzut că-mi dispar cu perete cu tot, am crezut că ne lucrează adversarii politici şi am început să-i înjur de mama.

Ilarion Brebenel, tractorist şi medic ginecolog: – Am ştiut că e ceva politic în clipă în care domnul primar a zis că da de băut. Îmi pare tare rău că tornadă l-a luat pe sus cu butoiul de rachiu cu tot.

plb79

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*