Topul Forbes al celor mai bine plătite supermodele din lume în 2016

  • Adrian Marinescu
  • 31 august 2016
  • Social
adriana lima

Lista celor mai bine plătite zece modele din lume, în funcţie de câştigurile realizate în ultimul an, este condusă de o veterană a industriei modellingului, care continuă să semneze contracte cu multe zerouri la vârsta de 36 de ani. Pe locul secund în topul anunţat de publicaţia „Forbes” figurează, de asemenea, un supermodel din categoria celor care au trecut pragul de 30 de ani.

Cel mai bogat top-model al lumii este şi anul acesta Gisele Bündchen, cu încasări de 30,5 milioane de dolari, conform datelor

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

anunţate de revista „Forbes”. Frumoasa braziliană se menţine pe prima poziţie în topul celor mai bogate modele din lume, chiar dacă a avut rezultate financiare mai slabe decât anul trecut, când a câştigat 57 de milioane de dolari. Pentu realizarea clasamentului au fost luate în calcul câştigurile începând cu luna iunie a anului trecut.

Pe locul doi în clasament figurează tot un model brazilian, Adriana Lima, unul dintre „îngerii” brandului de lenjerie intima „Victoria’s Secret”, cu suma de 10,5 milioane de dolari.

Mai tânăra colegă de breaslă Kendall Jenner, ocupă poziţia trei cu 10 milioane de dolari, la egalitate cu Karlie Kloss, în timp ce pe locul 5, tot la egalitate, s-au clasat Gigi Hadid şi Rosie Huntington-Whiteley, cu 9 milioane de dolari.

Supermodelul Gisele Bündchen s-a retras din prezentările de podium, dar contractele de modelling continuă să-i aducă sume consistente în cont. Kendall Jenner este sora mai mică a vedetei de televiziune Kim Kardashian, iar evoluţia sa la nivel de câştiguri este spectaculoasă, ţinând cont că anul trecut a încasat numai 4 milioane de dolari.

Adriana Lima, locul doi în topul Forbes al celor mai bine platite modele din lume. Modelul Cara Delevingne, care încearcă să se afirme şi ca actriţă, a obţinut 8,5 milioane de dolari, pentru ca următoarele două prezenţe în clasament, Candice Swanepoel şi Liu Wen, să fie cotate fiecare cu 7 milioane de dolari câştigaţi în decursul ultimului an. Top-modelul Miranda Kerr încheie clasamentul cu 6 milioane de dolari.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *