Ultimele Știri

Topul celor mai bune telefoane cu Android din 2015

samsung

Cei de la Android Authority au luat 6 telefoane de top cu Android și le-au trecut prin cele mai dure teste. Deși multi s-ar aştepta ca printre telefoanele alese să fie Galaxy S6, HTC One M9 sau OnePlus 2, cei de la Android Authority îşi explică alegerile astfel – pentru a menţine comparaţia adecvata, au selectat doar telefoanele care simt că sunt reprezentative pentru ecosistem în acest moment.

Așadar, iată care sunt telefoanele alese:
► Sony Xperia Z5 Premium
► Nexus 6P
► Motorola Moto X Force
► Samsung Galaxy Note 5
► LG V10
► BlackBerry Priv

Pentru a vedea care este cel mai puternic, telefoanele au fost trecute printre cele mai dure teste de benchmark. S-a început, desigur, cu AnTuTu, cel mai cunoscut dintre acestea. Samsung Galaxy Note 5 a castigat la acest test datorită procesorului Exynos 7420. Moto X Force cu un procesor Snapdragon 810 este însa în apropiere. Tot acest procesor a dus Galaxy Note 5 pe primul loc și în clasamentul GeekBench 3, fiind urmat de către Xperia Z5 Premium.

topul-celor-mai-bune-telefoane-cu-android-din-2015-care-este-cel-mai-puternic_2

topul-celor-mai-bune-telefoane-cu-android-din-2015-care-este-cel-mai-puternic_4

Pe langă aceste teste de benchmark, a mai fost verificată și temperatura la care ajunge telefonul când este solicitat la maxim.

Per total, câștigător a ieșit Samsung Galaxy Note 5. A câștigat la aproape toate testele – doar în două cazuri a obținut poziția secundă. Urmatoarele din top sunt telefoanele cu Snapdragon 810, Moto X Force fiind cu puțin peste celelalte. În partea de jos a clasamentului se află LG V10 și Blackberry Priv, ambele având procesor hexa-core Snapdragon 808, scrie yoda.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*