Top 5 filme pe care nu trebuie să le ratezi în septembrie

  • Alexandra Rusu
  • 19 septembrie 2016
  • Cultură

Iată o listă cu 5 filme ce rulează chiar acum în cinematografe pe care nu trebuie să le ratezi în acestă lună:

5. #Selfie 69

Gen: Comedie

Regizor: Cristina Iacob

Actori: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda

selfie-69

#Selfie69 este continuarea comediei Selfie, cel mai bine vândut film românesc al anului 2014. Acţiunea prezintă cele trei personaje, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) care în urma unui pariu, ce devine viral pe Facebook, trebuie să descopere care dintre ele reuşeşte să se marite prima, având la dispoziţie doar trei zile.

 

4. Înainte să te cunosc (Me before you)

Gen: Romantic

Regizor: Thea Sharrock

Actori: Emilia Clarke, Sam Claflin

me before you

Ecranizarea best-seller-ului lui Jojo Mozes, urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident.

 

3. Omul din întuneric (Don’t Breathe)

Gen: Horror/Thriller

Regizor: Fede Alvarez

Actori: Jane Levy, Dylan Minnette, Stephen Lang

omul din intuneric

Trei prieteni pătrund în casa unui singuratic orb, convinși că vor obține un câștig facil, numai pentru a se afla într-o luptă terifiantă pe viață și pe moarte. Omul din întuneric este un film plin de suspans care sporeşte pe parcurs ce acţiunea avansează, iar detalii despre omul orb ies la iveală. Dacă sunteţi fan al genului horror atunci nu trebuie să rataţi acest film în cinematografe.

 

2. Bridget Jones Însărcinată (Bridget Jones`s Baby)

Gen: Comedie

Regizor: Sharon Maguire

Actori: Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin Firth

bridget-joness-baby

Bridget Jones e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, dar în viaţa ei își face apariția un american fermecător, Jack (Dempsey). Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că e gravidă, dar are o dilemă, căci nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului.

 

  1. Cu orice preţ (Hell or High Water)

Gen: Dramă

Regizor: David Mackenzie

Actori: Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges

hell-or-high-water-596792l-1600x1200-n-77698701

  Cu orice preţ prezintă povestea a doi fraţi din Texas, Toby (Chris Pine), și Tanner (Ben Foster), care se reunesc după ani de zile, pentru a jefui filiale ale băncii care amenință cu executarea silită afacerea familiei lor. Filmul este încărcat emoţional, regizorul (David Mackenzie) prezintă într-un mod amănunţit evoulţia personajelor şi relaţia dintre acestea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *