Ultimele Știri

Timișoara: Protest împotriva clanului mafiot Cârpaci

Corneliu N. Vaida cunoscut ca un luptător pentru salvarea caselor de patrimoniu din Timișoara îi invită pe oameni la protest împotriva clanului mafiot Cârpaci.  

Eu nu sunt Cârpaci! Tu ești timișorean?

”Expansiunea imobiliară și abuzurile clanurilor țigănești, prin metode ilegale, pot fi considerate drept acte de „terorism imobiliar! 

Zecile de sesizări la administrația locală și la organele abilitate să aplice legea și să apere cetățeanul onest sunt fără nici un rezultat!

În cazul în care până la sfârșitul lunii ianuarie 2015 nu vom avea poziții tranșante și răspunsuri publice ale Primăriei și Poliției, acest protest se va muta în stradă!”, se arată pe pagina evenimentului organizat de Corneliu N. Vaida.

Inițial acest protest va fi doar virtual, iar în cazul în care Primăria și Poliția nu va oferi explicații în cazul salvării casei Muhle. 

După aflarea veștii, reacția primarului Nicolae Robu nu a întârziat să apară pe Facebook.

protest-clan-carpaci

€œ”Domnule Vaida, nu este corect să lăsați să se-nțeleagă că acaparările de clădiri de către țigani în zonele centrale ale Timișoarei s-au produs în ultimii ani! NICIO CLĂDIRE NU A FOST DOBÂNDITĂ DE NICIO PERSOANĂ DIN CATEGORIA LA CARE VĂ REFERIȚI DE CÂND SUNT EU PRIMAR! DIMPOTRIVĂ, AM RECUPERAT ÎN INSTANȚĂ TREI CLĂDIRI IMPORTANTE PIERDUTE DE PRIMĂRIE ÎNAINTE DE A FI EU PRIMAR! Deci, eu chiar duc o luptă în interesul Timișoarei, dar o duc acolo unde trebuie dusă, adică: în instanță, în limitele și cu armele statului de drept și de aceea am și REZULTATE”, a scris primarul Timișoarei.

Corneliu Vaida i-a replicat edilului-șef că nu și-a propus să culpabilizeze Administrația Robu în ceea ce privește €œretrocedarile dubioase.

”Singura mea problemă e că și de când sunteți dumneavoastră primar, abuzurile țiganilor continuă aproape nestingherite! În cazul în care nici dvs. nu sunteți mulțumit de viteza de rezolvare a denunțurilor penale împotrivă acestora, va invit să vă alăturați nouă în acest protest! Ba chiar îndrăznesc să afirm că Poliția Locală doarme în bocanci pe banii noștri, iar Poliția Municipal〓 unde zac denunțurile penale€“ așteaptă să se elibereze bocancii de către Poliția Locală pentru a dormi și ea”, i-a răspuns Corneliu Vaida.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*