Ultimele Știri

Timișoara dă tonul protestelor de stradă

Timișoara, orașul revoluției, orașul care s-a opus regimului comunist, dă acum tonul protestelor de stradă în solidaritate cu diaspora, și se cere un vot democratic la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie. 

Studenții Universității de Vest și ai Universității Politehnice fac un nou apel pe rețele de socializare. Tinerii cheamă oamenii în stradă pentru a atrage atenția clasei politice care i-a ignorat în ultimii 25 de ani. În mai multe orașe din țară vor fi organizate acțiuni de protest similare.  Vineri seara de la ora 18.00 sunt anunțate manifestații în Piața Operei din TimișoaraBucuresti, la Piata Universitatii, la Cluj, în Piața Unirii, la Iași, în fața Prefecturii, la Constanța, în parcul Primăriei, în Brașov, la Prefectură, în Piatra Neamț, la teatrul Tineretului, la Craiova, în Piața Mihai Viteazul. Vor mai avea loc acțiuni de protest la Oradea, Sibiu, Londra și Paris. 

Organizatorii din Timișoara au ținut să precizeze că acțiunile au spirit civic și nu doresc să fie monopolizate de politicieni.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Timișoara dă tonul protestelor de stradă

  1. la bacau tot vineri va fi la ora 17

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*