Ultimele Știri

Timiş: Crimă, răniţi, maşini distruse, totul în urma unei altercaţii între vecini

În localitatea timişeană Lenauheim  a avut loc un scandal între două grupuri de persoane care s-a terminat tragic – un mort, un rănit grav și trei mașini distruse.

Totul a început, ieri după amiază, când Ionel Nicolae, de 36 de ani, a reuşit să-l scoată din casă pe consăteanul său Gheorghe Danci după ce a turat motorul maşinii cu care se plimba la maxim. Consăteanul deranjat i-a cerut să nu mai facă raliuri, cei doi luându-se la ceartă, Danci însoţind sfatul şi cu o lovitură de pumn. Poliţia sosită la faţa locului i-a amendat pe cei doi şi lucrurile păreau că s-au liniştit.

Şoferul s-a întors, însă, ca să se răzbune, venind cu patru maşini pline de susţinători, înarmaţi cu arme albe, unii dintre ei plecaţi de la o nuntă.  Când Danci a ieşit la poartă a început o bătaie generală, între agresori şi rudele proprietarului casei. Ionel Nicolae s-a “răcorit” dându-i un par în cap celui care l-a lovit cu câteva ore înainte.

Victima a căzut la pământ, fiind apoi transportată la spitalul din Jimbolia, dar a decedat. Nici agresorul său nu a scăpat mai uşor, fiind trasportat la Spitalul Municipal Timişoara în comă, cu numeroase traumatisme. După ce s-a sunat la 112, la faţa locului au sosit mascaţii Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi. Agresorii au fugit cu două maşini, dar una a ajuns într-un şanţ, unde a fost abandonată. Două maşini, care au rămas în faţa casei victimei, au fost distruse de rudele acesteia.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Timiş au sosit la faţa locului, fiind audiate mai multe persoane din ambele tabere. În dosarul penal deschis se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, loviri sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*