Testul ADN dispus în dosarul privind decesul lui Dan Condrea va fi finalizat marţi

  • Nicoleta Ungureanu
  • 30 mai 2016
  • Social
dan condrea

Testul ADN dispus în dosarul privind decesul lui Dan Condrea va fi finalizat marţi, în aceeași zi urmând să se facă publice și date referitoare la traseul pe care l-a parcurs omul de afaceri în ziua accdentului.

Rezultatul testului ADN dispus în dosarul de ucidere din culpă, deschis în urma decesului patronului Hexi Pharma, va fi făcut public marți, conform unor surse Mediafax. Pentru a putea fi comparate, s-au luat probe de la unul dintre copiii acestuia.

De asemenea, marţi vor fi făcută publice datele care au reieşit în urma vizionării de către procurori a imaginilor de pe camerele de supraveghere, legate de traseul pe care acesta l-a parcurs în ziua accidentului, au precizat aceleaşi surse.

În urmă cu o săptămână s-a finalizat o primă parte a necropsiei, fiind prelevate mai multe probe, acestea urmând a fi analizate de către INML.

La necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

Dan Condrea a decedat duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *