Ultimele Știri

Teroriștii circulă liberi prin Europa! Ce face UE?

terorist si

Teroriștii Statului Islamic circulă liber în aceste zile prin Europa sub umbrela autorităților europene care își dovedesc incompetența și ineficiența. 

Pe lângă zecile de mii de oameni care fug din calea războiului și a sărăciei se strecoară și teroriștii Statului Islamic. O poză cu un terorist al Statului Islamic a devenit virală pe internet. Individul a fost observat la granița greco-macedoneană unde trecea nestingherit în drumul său către inima Europei.

Mesajul, ”Thank You”, de pe tricoul său spune multe. Mulțumesc Europa pentru că îmi permiți să fac ce vreau, cam așa s-ar traduce mesajul Statului Islamic. Ca acest individ sunt sute de membri ai grupării Statului Islamic. Ei au ca scop crearea de celule teroriste pe teritoriul Uniunii Europene. 

imigranti

Frontiera greco-macedoneană

Europa împreună cu Statele Unite prin implicarea lor în primăvara arabă au creat acest exod de populație. Bombardarea Libiei și susținerea cu arme și bani a rebelilor din Siria a dus la crearea formațiunii teroriste Statul Islamic. Astăzi, Europa culege roadele faptelor sale. În ultima săptămână am asistat la o invazie controlată a Europei deși nimeni nu vrea să recunoască asta. 

Angela Merkel și Francois Hollande par a fi capii răutăților în urma acestei probleme imense care bate la porțile Europei. Cei doi se dau drept cei mai mari și cei mai tari în respectarea drepturilor omului, însă lucrurile nu stau deloc așa. Taberele de imigranți de pe teritoriul Germaniei și Franței nu sunt altceva decât niște lagăre, din care imigranții vor să evadeze.

imigranti

Belgrad – Serbia

De ce credeți că alergau acei oameni disperați prin Eurotunel către Anglia? 

Pentru imigranții din Siria, Germania este  pământul făgăduinței, dar odată ajunși acolo își vor da seama că s-au înșelat amarnic. Aceiași Angela Merkel vine și ne spune, luni, verde în față că și noi trebuie să primim un anumit număr de imigranți deoarece țara sa nu îi poate primi pe toți. Imigrantul chiar dacă va fi adus în Bulgaria, România, Slovacia sau Polonia el tot în vestul Europei va căuta să fugă. 

De ce face Merkel asta ?

Totul se rezumă la bani. Merkel va cere sume imense de bani pentru ca Germania să îi adopte pe imigranții din Orientul Mijlociu. Abia peste două săptămâni va avea loc o întâlnire a miniștrilor de Interne din Uniunea Europeană, deși lucrurile au luat-o razna în ultimele zile. Franța la rândul său a primit astăzi cinci milioane de euro pentru crearea unei noi tabere de imigranți. Totul este lăsat la voia întâmplării, pentru ca Germania să poată cere cât mai mulți bani. Mii de imigranți așteaptă zilnic la granița cu Macedonia să se îmbarce într-un tren cu destinația Serbia. 

imigranti

Roszke – Ungaria

În două săptămâni, Belgradul, Budapesta, Viena și Berlinul vor arăta ca niște orașe sub asediu. Aceste lucruri sunt făcute în mod voit pentru a fi amplificată superficial problema. Dacă se luau măsuri urgente astăzi nu am mai fi asistat la scenele de la granița macedoneană și din Capitala Ungariei. 

imigranti budapesta

Budapesta – Ungaria

Spațiul Schengen este o altă aberație în aceste zile. Mii de imigranți trec prin spațiul intracomunitar fără niciun fel de act. România este membră a Uniunii Europene, dar cetățenii săi nu pot circula liber prin Spațiul Schengen fiind obligați să aibă parte de controale și zeci de verificări. De ce? Asta înseamnă Europa, parcă vorbeam de egalitate între popoare?

Invazia imigranților din Orientul Mijlociu va crea cea mai mare criză din istoria Uniunii Europene, iar dacă lucrurile nu vor fi rezolvate la timp totul ar putea exploda și am putea vorbi de o destrămare după modelul Uniunii Sovietice. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*