Ultimele Știri

Terorismul arab și amurgul Uniunii Europene

Atentatele teroriste din Franţa vor lăsa răni adânci asupra Uniunii Europene. Este aproape sigur faptul că aceste acte barbare vor fi urmate de noi tentative ce se vor concretiza sau nu. Mai mulţi analişti din media independentă au atras atenţia asupra faptului că ISIS este „vechea Al-Qaida pe steroizi”(mai mare, mai rea, mai bine dotată şi antrenată).

Din nefericire aceste atentate vor avea efecte grave asupra UE. Această entitate politică a dovedit că poate oferi o oarecare prosperitate şi stabilitate cetăţenilor săi. Păcatul Uniunii Europene este acela că ar trebui să ofere ceva mai multă libertate de acţiune statelor ce o compun. Acest lucru e necesar deoarece multe state se consideră tratate inechitabil. Grecia şi Ungaria sunt cele mai bune exemple.

Atacurile teroriste ale ISIS vor creşte aproape sigur popularitatea partidelor ultranaţionaliste ce doresc ieşirea din UE. Cel mai mare pericol vine din Franţa unde Frontul Naţional creşte semnificativ în sondaje. Ne putem aştepta ca Marinne Le Pen să câştige alegerile prezidenţiale din 2017. Nu acest lucru ar fi grav. Grav ar fi însă ca Le Pen să scoată Franţa din UE, măsură ce va avea consecinţe dezastruoase atât la nivelul întregii Europe cât şi la nivelul întregului mapamond.

Apariţia UE a însemnat sfârşitul conflictelor militare de amploare în Europa. Dacă Uniunea se va destrăma, vechile neînţelegeri ar putea reizbucni. În plus, multe state mici care compun UE ar fi pur şi simplu distruse din punct de vedere economic în caz că ar părăsi Uniunea(Grecia,Bulgaria sau Ungaria sunt câteva exemple). România va suferi foarte mult, mai ales că industria e ca şi inexistentă iar agricultură este aproape la pământ. În acest timp mulţi români şi-au făcut un viitor în ţările UE, iar destabilizarea UE îi va afecta puternic şi pe aceştia.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Terorismul arab și amurgul Uniunii Europene

  1. Asta e mana si planul evreilor masoni din USA care conduc lumea (Rotschild, Rockefeller etc) care isi apara interesele si la care Europa unita, ca si Euro le sta ca un ghimpe in ochi, caci de cand exista EU si euro, America a decazut puternic, ca si dolarul masonic american.
    Dezbinarea si cucerirea a fost metoda standard dintotdeauna a masonilor evrei.
    Tot ei au si creeat si finantat toate razboaiele lumii, intotdeauna, pt. acelasi scopuri satanice.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*